INVITATIE LA MARSUL ANUAL AFR PENTRU FAMILIE

Marsul anual pentru familie al Aliantei Familiilor din Romania va avea loc Vineri, mai 21, incepind de la ora 17:30, in Bucuresti. Punctul de pornire al marsul va fi Biserica Kretzulescu (Calea Victoriei). Manifestatia se va desfasura pe traseul Biserica Kretzulescu, Calea Victoriei, Pta Natiunile Unite, dealul Patriarhiei, si se va incheia la ora 20.30 dupa cateva alocutiuni ale organizatorilor. 

http://www.alianta-familiilor.ro

Familia este institutia noastra a tuturora. Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma ca familia este institutia fundamentala a societatii, pentru care motiv are dreptul sa fie protejata de societate, iar societatea are obligatia sa o protejeze.  In consecinta, scopul marsului se conformeaza acestui ideal universal si are in vedere: celebrarea si promovarea valorile familiei; atragerea atentiei asupra pericolelor care submineaza familia; reliefarea importantei protejarii familiei si a valorilor familiei in Constitutia Romaniei; atragerea atentiei asupra subminarii actuale a familiei si casatoriei prin masurile de austeritate impuse de Guvern; combaterea fortelor care intentionat minimalizeaza importanta familiei in societate la nivel politic, legislativ si social.

La mars vor participa si diverse organizatii profamile ortodoxe. Va rugam sa veniti in numar cit mai mare, cu intregi familii, vecini de cartier, vecini de bloc, colegi de munca, colegi de scoala. Succesul nostru depinde de implicarea noastra a tuturor. Va multumim.

Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro

Reclame
Published in: on 18/05/2010 at 13:52  Lasă un comentariu  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://ortodoxiacaleaceadreapta.wordpress.com/2010/05/18/invitatie-la-marsul-anual-afr-pentru-familie/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: