27 mai – Sfantul Ioan Rusul si concert de muzica bizantina

Biserica „Acoperământul Maicii Domnului” şi „Sfântul Ioan Rusul” din cadrul maternitaţii Polizu, cu ocazia hramului din data de 27 mai 2010, vă invită la un pelerinaj duhovnicesc spre cinstirea Sfântului Ioan Rusul.

Cu această ocazie, credincioşii sunt aşteptaţi începând cu data de 26 mai, când se va săvârşi slujba Privegherii, la orele 17:00, având ca invitat pe Protopsaltul Achilleas Haldaiakis, care va conduce strana dreaptă.

În data de 27 mai, de la orele 09:00, se va săvârşi Sfânta Liturghie într-un ales sobor de preoţi şi diaconi la care va fi invitat Protopsaltul Theodoros Vassilikos, care va conduce strana dreaptă.

Spre bucuria tuturor, seara, la orele 19:00,  la Palatul Patriarhiei (Centrul de conferinţe) Aula Magna „Teoctist Patriarhul”. va avea loc un concert de muzică bizantină,  susţinut de Grupul de Psalţi „TRONOS”, al Patriarhiei Române, condus de Diacon-Protopsalt Mihail Bucă şi având ca invitat special pe Protopsaltul Theodoros Vassilikos.

Evenimentul are loc cu binecuvântarea PreaFericitului Părinte Patriarh, DANIEL şi cu susţinerea financiară a BCR – Asigurări de viaţă.

INTRAREA   ESTE    LIBERĂ!

Sursa: www.laurentiudumitru.ro

 

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://ortodoxiacaleaceadreapta.wordpress.com/2010/05/12/27-mai-sfantul-ioan-rusul-si-concert-de-muzica-bizantina/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: