Podul – un film impresionant

 ,,Podul” –  Un film impresionant pe care trebuie sa-ti gasesti puterea sa-l vezi! Acum ca suntem in postul Pastelui ar trebui sa ne gandim mai mult la imensa si necuprinsa iubire ce ne-o poarta Bunul Dumnezeu, care si-a dat Fiul Unul Nascut pentru noi. ,,Podul” prezinta povestea unui tata, care isi iubea fiul – singurul – nespus de mult. Ce tata nu-si iubeste fiul, dar care tata e dispus sa-l sacrifice? Tatal nostru a facut-o!  Si pentru cine!?! Revenind la film , tatal este nevoit sa faca o alegere, deloc usoara, fie sa-si salveze fiul si sa moara toti oamenii din tren, fie sa-i salveze pe cei din tren si sa-si piarda unicul si iubitul sau fiu. A facut alegerea, a ales sa-si sacrifice fiul pentru niste oameni singuri, furiosi, egoisti, reci, rai, dependenti, care reprezinta societatea noastra, noi suntem acestia. Dar prin aceasta alegere, prin jertfa Fiului, noi avem o noua sansa! Sansa de a deveni mai buni, de a nu mai fi singuri, furiosi, egoisti, reci, dependenti de patimi. Nu trebuie sa uitam, stim sa ne folosim de acesta sansa?

Finalul filmului e minunat, tatal intelege ca sacrificiul nu a fost in zadar. Dar oare in Cer cata bucurie e cand se intoarce un pacatos?  Poti vedea intreg filmul aici: http://vodpod.com/watch/2958158-podul-most-2003-partea-i-wmv Vizionare placuta!

Anunțuri
Published in: on 14/03/2010 at 16:09  Comments (1)  
Tags: , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://ortodoxiacaleaceadreapta.wordpress.com/2010/03/14/podul-un-film-impresionant/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Intr-adevar, un film impresionant!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: