Vesti de la IHTIS

 Vestile sunt bune:) Festivalul va avea loc! Un festival al Colindelor, la inceput de decembrie. Iata nouatile de pe blog:

De mai bine de 4 luni vorbim de un festival al solidaritatii. Am avut motive de intristare si deznadejde, pricinuite de cei ce ne-au promis ca ne vor fi alaturi si s-au razgandit pe parcurs.

Afirmam la un moment dat ca solidaritatea nu poate fi mimata. Ea, fie exista, fie nu.

Am constientizat astfel ca Ziua Mondială a Solidarităţii cu Persoanele cu Handicap – nu trebuie si nu poate fi altceva, decat o întâlnire de suflet între noi – membrii IHTIS – si toţi cei care in 2009 s-au alăturat dorinţei noastre de a pune bazele unei comunităţi în care termeni ca “integrare socială” sau “şanse egale” să se resimtă în viaţa de zi cu zi a fiecăruia, astfel încât să învăţăm a trăi ÎMPREUNĂ ÎNTREGI.

O gala a solidaritatii inseamna un important examen pentru IHTIS, pentru toti cei curiosi sa afle cati dintre cei 350000 de oameni in cautarea carora suntem, ni s-au alaturat de-a lungul unui an si mai cu seama cine sunt acestia.

Asadar, invitatii nostri vor fi toti cei ce isi regasesc numele in articolele si comentariile postate in 2009 pe site-ul IHTIS, toti cei ce s-au oprit o clipa din drumul lor si ne-au citit ori ascultat povestea in dialog direct cu noi sau prin mass-media.

Acţiunile prin care vom evidentia aceasta zi sunt:
– Un concurs de colinde – sustinut de grupuri de colindatori cu şi fără dizabilităţi.
– Lansarea cărţii “RĂVAŞ PENTRU LUMEA DE AZI” – scrisă de 5 autori debutanti, cu şi fără dizabilităţi (in pauza, pe perioada jurizarii).
– Premierea castigatorilor
– Recitaluri susţinute de cunoscuţi interpreţi populari – membrii ai juriului.

Festivalul Solidaritatii „SUFLET LÂNGĂ SUFLET PRIN CÂNTEC” – Ediţia I, va avea loc joi, 3 decembrie 2009, la Sala TINERIMEA ROMÂNĂ, în intervalul orar 16.00 – 21.00.

Scolile speciale, centrele de zi si/sau orice grup de tineri colindatori fara dizabilitati, ce doresc sa se inscrie in concurs, sunt rugati sa ne trimita FIŞĂ DE ÎNSCRIERE completata, conform detaliilor din REGULAMENT, pana la data de 27.11.09, orele 16.00.

Carti, CD-uri, colinde, premii, diplome, flori, juriu, emotii, zambete sau lacrimi de bucurie, surprize de suflet pentru fiecare si … la final … TROFEUL acordat celor mai buni dintre participanti.

DSCF3882

Va rugam sa confirmati participarea si va multumim.

Mihaela Mihaescu

 

 

Vom fi acolo!?!  Michi ne asteapta ca de fiecare data cu bratele deschise!

Anunțuri
Published in: on 09/11/2009 at 11:34  Lasă un comentariu  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://ortodoxiacaleaceadreapta.wordpress.com/2009/11/09/vesti-de-la-ihtis/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: